Facebook ile BağlanHoşgeldin Ziyaretçi Giriş Yap Kayıt Ol Siparişim Nerede? Bize Ulaşın

Sipariş ve Destek:

0505 263 82 37

Kapı Giydirme

Kapı Giydirme
16-10-2020 tarihinde eklendi.

Kapı Giydirme

Kapı Giydirmede Ölçü Nedir?

Sipariş vereceğiniz Kapı Giydirme için kapınızın sağdan sola ve yukarıdan aşağıya ölçüleridir.Kapı Giydirme için siz ölçü vermediğiniz müddetçe ölçü olarak En: 100cm – Boy: 200cm ölçülerini kabul edilecektir.İlgili kısma ölçü girdiğinizde vermiş olduğunuz ölçülere göre size özel ölçüde baskı yapılacaktır. Böylelikle seçmiş olduğunuz Kapı Giydirme görseli kapınıza uygun olarak üretileceği için fazlalık

Kapı Giydirmede Ölçü  Nedir?

Sipariş vereceğiniz Kapı Giydirme için kapınızın sağdan sola ve yukarıdan aşağıya ölçüleridir.Kapı Giydirme için siz ölçü vermediğiniz müddetçe ölçü olarak En: 100cm – Boy: 200cm ölçülerini kabul edilecektir.İlgili kısma ölçü girdiğinizde vermiş olduğunuz ölçülere göre size özel ölçüde baskı yapılacaktır.

Böylelikle seçmiş olduğunuz Kapı Giydirme görseli kapınıza uygun olarak üretileceği için fazlalık yada eksiklik  olmadan kapınızda tam olarak kaplayacaktır.

Kapımın  Ölçülerini Nereye Yazamalıyım?

Metre ya da cetvel yardımı ile Kapı Giydirme yapacağınız kapınızın ölçümünü yaptıktan sonra siparişinizi oluşturunuz.ödeme sayfasında Siparişinizle ilgili notlar bölümüne kapı ölçünüzü girin.

Ölçmüş  olduğunuz ölçülerden daha büyük yada daha küçük sipariş vermeyiniz.Zaten siparişleriniz baskıya verilirken baskı elemanlarımız tarafından, sizin vermiş olduğunuz ölçülerden sağdan soldan üstten ve alttan olmak üzere 1'er cm daha büyük basılacaktır.

 Kapı Giydirme Malzemesi Nedir?

Sudan nemden etkilenmeyen insan ve çocuk sağlığına zararı olmayan 1. kalite PVC  folyo kullanılmaktadır.Folyo üzerine kapı giydirme görselleri ileri teknoloji iç mekan baskı makinaları ile basılmakta isteğe bağlı olarak üzerine laminasyon (koruma jelatin) uygulanmaktadır.Folyo kendinden yapışkanlı bir malzemedir ve uygulanacağı yüzeye yapıştırmak için ekstra bir malzeme gerektirmez.Yapıştırmak için arkasındaki kağıdı kaldırmak yeterlidir.

Kapı Giydirme Nereye ve Nasıl Uygulanır?

Kapı Giydirme yapılması için giydirme yapılacak kapının yüzeyinin düz olması gerekiyor. oyuk veya çıkıntısı olmaması pürüzsüz ve desensiz olması  gerekir.Kapı Giydirme yapılacak zeminin temiz ve pürüzsüz olması gerekmektedir. Kapı Giydirme yapılacak ürünün cam kapı, okul sınıf kapısı gibi cilalı veya boyalı ahşap kapılar üzerine yapılması gerekmektedir.

 

Kapı Giydirme Nasıl Temizlenir?

Kapı giydirmenizin  daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için temizliğinde sadece nemli bez kullanınız.Kimyasal deterjan ve temizlik ürünleri kapı giydirme üzerindeki baskı boyalarını silecektir.Bunun oluşmaması için kapı giydirme sadece nemli bezle silinmelidir.Kapı giydirme için laminasyon seçeneğinide değerlendirebilirsiniz.

%100 GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz.

%100 ORİJİNAL ÜRÜNLER

Tüm ürünlerimizde Avrupa 1. sınıf Oracal Unifoll ve 3M markaları kullanılmaktadır.

EFT VE HAVALE İLE ÖDEME

Tüm alışverişlerinizde EFT ve HAVALE ile ödeme yapabilirsiniz.

7X24 BİZE ULAŞIN

Uzman E-Ticaret personelimize her zaman ulaşabilirsiniz.

Kampanya ve indirimlerden haberdar olun.

Size yardımcı olmamızı ister misiniz?